Rock Climbing Photography

360° панорама

intro

Панорамната фотография, използваща виртуална реалност дава много по-добра представа, от колкото обикновената фотография и дава на Вашите клиенти и посетители на вашия уеб сайт много по-широк поглед върху Вашия хотел/къща/обект/продукт. 360 градусовата панорама дава възможността на Вашите клиенти да разгледат фотографирания обект от всички страни и ъгли, като виртуалната разходка се контролира от самите тях. Интерактивността на тези панорами оставя посетителя с много по-добро впечатление и слага на страна всякакви съмнения и недоразумения относно наблюдавания обект.

360 градусовите виртуални панорами са мощен маркетингов и рекламен инструмент, даващ широк кръг от възможности и решения за най-добрата презентация на Вашия продукт. Тези панорами позволяват вкарването на звук, лого, специални бутони, обяснителни и поименни бележки, слогани, линкове към уеб страници или други панорами и т.н.

Тези панорами позволяват изграждането на така наречените „виртулани турове“ или „виртулани разходки“. Неограничен брой панорами могат да бъдат свързани по между си, позволявайки на посетителя да прескача от една панорама на друга. Ако вашият продукт е впечатляващ, то няма по-добър начин да го представите на клиента Ви.

360° VR панорами и виртуални разходки са подходящи за представянето на хотели, агенции за недвижими имоти, музеи, ресторанти, атракционни паркове, спортни зали т.н.

Крайният формат на панорамата може да бъде MOV файл (Quicktime формат) или SWF файл (Флаш файл). Бих препоръчал флаш панорамите, тъй като са по-гъвкави и дават по-широк кръг от възможности за обработка на крайния продукт.

Ако имате запитвания относно 360 градусовите панорами или сте заинтересован от моите услуги, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

Тук ще намерите няколко 360° VR панорами, които съм направил за различни клиенти.

Private house, Lago di Lugano, Italy

Mantova climbing gym, Italy

Brimingham Exibition Centre, Birmingham, UK

Salmisaari climbing gym, Heslinki, Finland

NSA climbing gym, Sofia, Bulgaria

Sofia University climbing gym, Sofia, Bulgaria

  • Archives